Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
20/10 2020
Kalundborg Hallerne
J. Hagemann-Petersens Alle 11
4400 Kalundborg
Tlf: 59 51 50 11

GPS-info: Lat 55.6815, Lon 11.082
Åbent: Man-fre 10-19.30

Svømmehal, motionscenter, solarier, koncert-/teater-/mødefaciliteter, restaurant, idrætshaller, billetsalg, Kalundborg Hallen


Opret Event

I dag

Bankopspil

Bankopspil

17 kr pr. Kort
Bankospil hver onsdag kl. 18.30 Dørenes åbnes kl. 17.00 Medlemskort 10 kr.

5. marts 2024

David Guldager - Oplev i morgen i dag: Et indblik i tidens digitale trends

David Guldager - Oplev i morgen i dag: Et indblik i tidens digitale trends

David Guldager har i en lang årrække siddet på forreste række og ikke bare observeret, men også grundigt testet og analyseret de nyeste gadgets, teknologier og trends inden for tech-verdenen. Med en skarp forståelse inden for den teknologiske udvikling, h.

I dette foredrag får I et fornyende og morsomt indblik i de store digitale trends. Hvad sker der på det digitale marked og i teknologien lige nu?

Foredraget vil give jer en underholdende indsigt i hvilke sjove og underlige teknologiske produkter der er i hverdagen.I vil lære mere om jer selv, baseret på danskerens digitale vaner, og I vil ikke mindst blive klogere på, hvad den næste store megatrend er - oplev i morgen, i dag.

Praktiske oplysninger:

Tid og sted: Mødelokale 4 ved indgang D i Kalundborg Hallerne kl. 19:00

Pris: 150,- kr. for LOF Kursus-tilmeldte samt Biblioteksklubben. Normalpris: 165,- kr.

Aftens arrangement sker i samarbejde med LOF Nordvestsjælland - Læs mere her: lof.dk/nordvestsjaelland
Læs mere om Biblioteksklubben her: https://www.kalundborgbib.dk/klub

"Købsvilkår: Billetter kan ikke refunderes, medmindre biblioteket aflyser arrangementet.".
Foredrag: Et indblik i tidens digitale trends

Foredrag: Et indblik i tidens digitale trends

Ukendt
Du kender ham muligvis fra TV2, hvor han kommenterer og analyserer den digitale udvikling. David Guldager har de senest 10 år været fast figur i det danske mediebillede, da han er kendt som manden med fingeren på tech-pulsen.

David Guldager har i en lang årrække siddet på forreste række og ikke bare observeret, men også grundigt testet og analyseret de nyeste gadgets, teknologier og trends inden for tech-verdenen. Med en skarp forståelse inden for den teknologiske udvikling, har han også udviklet en stor viden om, hvad fremtiden meget vel ville kunne byde på.

Til aftenens foredrag giver David os et fornyende og morsomt indblik i de store digitale trends. Hvad sker der på det digitale marked og i teknologien lige nu? Foredraget vil give jer en underholdende indsigt i hvilke sjove og underlige teknologiske produkter der er i hverdagen.

I vil lære mere om jer selv, baseret på danskerens digitale vaner, og I vil ikke mindst blive klogere på, hvad den næste store megatrend er - oplev i morgen, i dag. Lyder det som et arrangement du gerne vil være med til, så skynd dig at købe en billet her til

Kom med tirsdag den 5. marts kl. 19-21 i mødelokale 4 i Kalundborg Hallerne - du finder Mødelokale 4 ved indgang D fra Torvet (det gamle torv på vej op til Vor Frues Kirke) - har du mulighed for at opleve techeksperten David Guldager, når han ligger vejen forbi Kalundborg til en snak om tidens digitale trends
Aftenens arrangement er planlagt i samarbejde med Biblioteket

Hold: 141802.
Læs mere

16. marts 2024

Kalundborg Bierfest

Kalundborg Bierfest

250 kr
Nu kommer den tyske Bierfest til Kalundborg. Vi fylder Kalundborg Hallen med langborde, serverer dejlige 1 liters øl og vores band fylder hallen med den stemning Oktoberfester er kendt for - syng med, dans eller stå på bænkene.
Læs mere

20. marts 2024

Fatigue (Kronisk træthed)

Fatigue (Kronisk træthed)

Et spændende foredrag om Fatigue (Kronisk træthed) med psykolog Maria Brønden fra Sano Skælskør. Pris 75/85 kr. Spørgsmål kontakt Pia Hansen pia@gigtforeningenvestsjaelland.dk. Tlf. 42301967.

Er en stor del af de fleste gigtpatienters dagligdag. Foredragsholder Maria Brønden Sano, kommer ind på de forskellige udfordringer som vi har i vores dagligdag. Maria vil komme med værktøjer, så det måske bliver lettere at klare dagligdagen.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål under vejs

Praktisk

Der er gode adgangsforhold

Forplejning er vand, frugt og lidt sødt.

Spørgsmål kontakt Pia Hansen pia@gigtforeningenvestsjaelland.dk Tlf. 42301967

OBS: Hvis du ikke har modtaget e-mail bekræftelse i løbet af 10 minutter, bedes du venligst tjekke din SPAM-mappe.

Bliv medlem af Gigtforeningen

21. marts 2024

Gratis
Pårørende og demens

Pårørende og demens

Fri entré
Psykolog Anneke Dapper-Skanning holder et oplæg om, hvordan er det at være nærtstående til et menneske med en kronisk sygdom som f.eks. Demens. Hvordan kan man reagere og forstå sine egne reaktioner. Hvor kan man få hjælp og hvad er der brug for.

6. april 2024

Gratis
Kalundborg Livsstilsdage

Kalundborg Livsstilsdage

Fri entré
En weekend med masser af lækre design- og livsstilsprodukter; tøj, tasker, smykker, kunst, kunsthåndværk, plakater, delikatesser og meget mere samlet under ét tag. En stemningsfyldt hal med kvalitetsprodukter fra små producenter, så kig endelig forbi.

12. september 2024

Kalundborg lokalgruppe - Jerk W. Langer - Det gode liv Alt hvad du bør vide om antiinflammatorisk

Kalundborg lokalgruppe - Jerk W. Langer - Det gode liv Alt hvad du bør vide om antiinflammatorisk

Kost. det gode liv - alt hvad du bør vide om antiinflammatorisk kost. 100 kr for medlemmer og ikke medlemmer 125 kr.

Læge Jerk W. Langer formår i sine foredrag at formidle viden og forskning, så også andre end forskere og fagfolk finder stoffet interessant. Jerk har udviklet den antiinflammatoriske kost, skrevet adskillige bestsellere og været vært i flere tv-programmer. De inspirerende og tankevækkende foredrag uden løftede pegefingre er populære hos både virksomheder, kommuner og foreninger.

Der vil være mulighed for at købe kaffe/the og kage m.v. i cafeteriet.

OBS: Hvis du ikke har modtaget e-mail bekræftelse i løbet af 10 minutter, bedes du venligst tjekke din SPAM-mappe.

Bliv medlem af Gigtforeningen