Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
26/4 2006
Solsikken
Skibbrogade 52
4400 Kalundborg
Tlf: 5951 7631

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.6806, Lon 11.0874

Aktivitetshuset Solsikken


Opret Event

21. maj 2024

Psykisk vold

Psykisk vold



Lise Varnum er en 37-årig lærer og forfatter fra Viborg, som indtil videre har udgivet to bøger: "Hjernevask - Fanget i en psykopats kløer" og "Slip narcissisten - Hel efter en giftig relation". Lise Varums bøger handler om psykisk vold og om at komme sig efter en giftig relation. Lise har selv været i hele to giftige forhold og har mærket de tydelige konsekvenser på krop og sind efterfølgende.

Lise Varnums foredrag handler om psykisk vold og selvværd/selvkærlighed. Hun deler sin egen historie, samtidig med at hun diskuterer, hvad der sker med ens selvværd/selvkærlighed, når man befinder sig i et nedbrydende forhold og efterfølgende. Desuden stiller Lise spørgsmål til årsagerne til, at man går ind i en nedbrydende relation og hvorfor man ikke kommer derfra igen noget før. Der vil også være lidt oplæsning fra bøgerne undervejs.

21. november 2024

Musisk foredrag Me and Maria

Musisk foredrag Me and Maria

Maria er opvokset i Kalundborg kommune og nu kommer bysbarnet hjem og afholder koncert. ME AND MARIA har eksisteret siden 2015 og spillet koncerter over hele landet.

Men siden 2018 har de afholdt musikforedrag om Marias oplevelser som pårørende til en psykisk syg mor, som tog sit eget liv.

Til foredragene fortæller de også om deres store succes med at give koncerter for indlagte i psykiatrien. De spiller musik til "mennesket bag sygdommen". Tekstuniverset tager fat på de store temaer i livet, også sorg, angst og afmagt. Lyset skinner igennem og publikum efterlades altid med en følelse af håb. Der skabes fællesskab, hvor der ensomhed.