Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
10/12 2002
Årby Forsamlinghus
Melbygade 2 A
4400 Kalundborg
Tlf: 59504155

GPS-info: Lat 55.6512, Lon 11.1167


Opret Event

28. februar 2024

Musikalsk foredrag med Trine Gadeberg

Musikalsk foredrag med Trine Gadeberg

150 kr
Det er ikke for ingenting, at Trine Gadeberg oftest bliver nævnt som Danmarks mest alsidige kvindelige entertainer.

Trine har bl.a. medvirket i populære musicals, som solist med landets symfoniorkestre, som revyskuespiller (bl.a. modtager af Årets Dirch. Om det er landets store scener i kulturhuse, koncertsale, teatre, udendørs festspil, revyer eller de mindre scener i forsamlingshusene, så har Trine stået der! Det har givet Trine Gadeberg et velfortjent prædikat som Danmarks mest alsidige kvindelige entertainer. Trines alsidige karriere har naturligvis givet masser af oplevelser. Det kan publikum høre om, når Trine mellem de mange sangnumre supplerer med muntre anekdoter.
Historierne fra Gadebergs lange karriere vil blive suppleret af sange fra et vælg af genrer, som Trine Gadeberg bevæger sig i: Musical, pop/rock, revy, dansktop, country, etc., så på én og samme tid kan publikum høre Dolly Parton og ABBA sange, Giro 413 hits over musical-toner. Naturligvis bliver der også smagsprøver fra Trine Gadebergs revy-optrædener, hvor den populære 5½ årige Pelle kigger forbi og giver sit syn på, hvad der rører sig i verden og i det samfund, der optager Pelle lige nu og her.
Mon ikke, at publikum også får historien om, hvordan Pelle udviklede sig til et viralt fænomen i Corona-tiden og efterfølgende har været med til at sende Trine Gadeberg ud på endnu flere forskellige scener.

Alt i alt venter der publikum en stund, hvor man bliver vidne til Trine Gadebergs enorme alsidighed. Publikum skal ikke forvente et foredrag, hvor alt tages i kronologisk rækkefølge. Programmet er ikke mere fastlagt end Trine Gadeberg, som den erfarne underholder hun er, undervejs kan improvisere og gribe en situation i salen og få noget sjov eller en sang ud af det. Et er sikkert: Ikke to musikalske foredrag bliver ens!

Praktiske oplysninger:

Pris: 150 kr.
Prisen er kun for foredraget - Der kan tilkøbes drikkevarer, kaffe og kage.

Billetter købes her.

Arrangør er Årby Forsamlingshus - læs om forsamlingshuset her.

Arrangementet er med støtte fra "Liv I Forsamlingshusene".