Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
30/9 2019
Kragerup Gods
Kragerupgaardsvej 33
4291 Ruds Vedby
Tlf: 5826 1250 Fax: 5826 1264

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.5099, Lon 11.3781

Kragerup Gods har budt gæster velkommen siden 1997 og er i dag en stor virksomhed med både hotel, fest, konference, restaurant og aktivitetspark. Vi håber, at du vil nyde rammerne, de skønne omgivelser og føle dig hjemme i stuerne på Kragerup Gods. Hvert eneste arrangement skræddersys efter vores gæsters ønsker og efter årstid. Du kan altid blive opdateret med vores løbende arrangementer på vores hjemmeside. Når du besøger Kragerup kan du nyde en dejlig middag i restauranten, slappe af i vores poolområde og gå en tur i parken. Du kan også prøve vores klatrepark Go High, der byder på 114 udfordringer på de 8 forskellige klatrebaner eller besøge vores trampolinpark Go Bounce, som er kæmpe trampolinbokse i trætoppene


Opret Event

I dag

Oktoberfest på Kragerup Gods

Oktoberfest på Kragerup Gods

Fra 895
Ta' kollegaer, familie og venner under armen og få dansegulvet til at gynge! Vi slår dørene op for et brag af en oktoberfest, med alt hvad dertil hører; lederhosen, tyrolerkjoler, musik, øl og buffet.

Elsker at du at drikke øl i massevis, være udklædt og hygge dig med vennerne, kollegaerne eller familien? Så tag dem under armen og få dansegulvet til at gynge!

Fredag den 29. september og lørdag den 30. september 2023 slår vi dørene op for et brag af en oktoberfest, med alt hvad dertil hører; lederhosen, tyrolerkjoler, tyrolermusik, skummende øl og lækker buffet. Vi pynter den fine kviestald og står klar i baren med store kolde fadøl!

I er velkommen til at komme før og nyde en frokost i Restaurant Blixen samt besøge baren, som åbner kl. 15.00. Her kan I købe øl, vand, vin, drinks og udvalgte cocktails.

Ønskes en middag i restauranten kontakt da receptionen på 58 26 12 50.

Vi glæder os til at byde danseglade og festlige gæster velkommen!

Program
12.00 Frokost i Restaurant Blixen (kontakt receptionen for booking)
15.00 Baren åbner
18.00 - 01.00 Oktoberfestbuffet, dans og bajer!

Priser
1 person: Buffet, øl, cider, vand og vin ad libitum (kl. 18-01) kr. 895
2 personer: Buffet, øl, cider, vand og vin ad libitum (kl. 18-01), overnatning i standard dobbeltværelse inkl. morgenbuffet kr. 2890,-
2 personer: Buffet, øl, cider, vand og vin ad libitum (kl. 18-01), overnatning i superior dobbeltværelse inkl. morgenbuffet kr. 3190,-
2 personer: Buffet, øl, cider, vand og vin ad libitum (kl. 18-01), overnatning i deluxe dobbeltværelse inkl. morgenbuffet kr. 3490,-
1 person: Buffet, øl, cider, vand og vin ad libitum (kl. 18-01), overnatning i enkeltværelse inkl. morgenbuffet kr. 1695,-

I baren vil der være mulighed for at købe shots og spiritus.
Læs mere

8. oktober 2023

Yoga på godset

Yoga på godset

900 kr
Dagens tema: Yoga og mindfulness.

Glæd dig til en dag hvor du kan fordybe dig i yoga og mindfulness, nyde en sund frokost, slappe af i poolområdet og opleve det udendørs vildmarksspa og saunatønde i godsets smukke omgivelser. Din yogalærer Trine Winther vil guide dig gennem dagen, hvor du kan lade din energi op og forkæle dig selv fra inderst til yderst.

Program
09.30-10.00 Indtjekning i hotellets reception

10.00-12.00 Velkomst samt yoga og mindfullness i kornmagasinet: Flow yoga, taknemmelighedsmeditation, mindful taknemmelighedsøvelse

12.00-13.30 Frokost: Godskokkene kreerer en lækker og sund frokost med de første danske og økologiske kikærter fra egen avl

13.30-14.30 Yin yoga og meditation: Yoga med nærvær, hjertemeditation

14.30-16.30 Afslapning i poolområde, vildmarksspa og saunatønde

16.00 Kaffe og te samt sunde snacks

Pris
Kr. 900 pr. person.
Læs mere

9. oktober 2023

Gratis
Eventyrlig Halloween i Kragerup Aktivitetspark

Eventyrlig Halloween i Kragerup Aktivitetspark

Fri entré
Tag familien med til Halloween i efteråret med masser af (u)hyggelige oplevelser, hvor Kragerup Aktivitetspark er omdannet til en magisk skov fuld af flaksende flagermus, sjove skeletter og hemmelige hekse - og det er helt gratis at komme ind.

Til Halloween i aktivitetsparken kan I finde en stor halmlabyrint, gå på skeletjagt, skære græskar og meget, meget mere! Vores aktiviteter er selvfølgelig åbne, så I kan også klatre på Go High banerne, hoppe i Go Bounce, spille fodboldgolf, sejle i kano eller prøve vores mountainbikerute.

Melder den lille eller store sult sig? Så smut forbi aktivitetsparkens reception, hvor I kan købe mad, som I kan nyde under åben himmel. Her kan I også finde søde og salte snacks, is fra fryseren, et bredt udvalg af kolde drikkevarer samt kaffe, the og kakao.

Sæt kryds i kalenderen i uge 41, 42 og 43 og oplev Halloween i aktivitetsparken på Kragerup Gods.

Fredag den 20. oktober holder vi også Go High by Night - en helt unik oplevelse i klatreparken i mørket. Læs mere om arrangementet her!

Aktiviteter kl. 10 - 17 i uge 41 - 43
Halmlabyrint (gratis)
Gå på skeletjagt og vind en lille præmie (gratis)
Græskar kryds og bolle (gratis)
Skær dit eget græskarhoved
Klatreparken Go High
Trampolinparken Go Bounce
Fodboldgolf
Kanosejlads
Mountainbike

Aktiviteter KUN i uge 42
Kl. 12 - 12.20 Uhyggelig historiefortælling (gratis)
Kl. 12 - 15.30 Bål og mulighed for at lave sin egen pandekage eller skumfidus
Kl. 15 - 15.20 Uhyggelig historiefortælling (gratis).
Læs mere

17. oktober 2023

Aktivt efterårsferie­ophold med børn

Aktivt efterårsferie­ophold med børn

Fra 1295
Kragerup byder på en efterårsferie med sjove aktiviteter, hygge og god mad. Efterårsferieopholdet består af to overnatninger i et skønt værelse, 3-retters middag, hygge om bålet og meget mere. Der vil desuden være pyntet op til halloween!

Ønsker du et ophold i efterårsferien i børnehøjde, så er vores 'Aktiv Efterårsferie' et sikkert hit. Her kan du og dine børn gå på opdagelse i efterårets flotte natur, besøge det kreative værksted, nyde god mad og opleve de sjove aktiviteter til vands, til lands og i luften - de er både sjove, udfordrende og børnevenlige. Der er også rig mulighed for at udforske den halloweenpyntede skov for at gå på skeletjagt og lege i halmlabyrinten!

PROGRAM

Dag 1
Turpas til Kragerup Aktivitetspark med følgende aktiviteter: Go Bounce, fodboldgolf, Stuepigens Hemmelighed og kanosejlads

Check ind på hotelværelse fra kl. 15

Kreativt værksted i Kornmagasinet med kastanjedyr, tegnestue og spil kl. 15-20

Grill-selv-burger til aften i Kragerup Aktivitetspark efterfulgt af bålhygge med skumfiduser

Dag 2
Morgenbuffet på godset

Turpas til Kragerup Aktivitetspark med følgende aktiviteter: Go Bounce, fodboldgolf, Stuepigens Hemmelighed og kanosejlads

Kreativt værksted i Kornmagasinet med kastanjedyr, tegnestue og spil kl. 10-17

Hjemmelavet suppe i skoven til frokost kl. 12-13

3-retters middag i Restaurant Blixen til aften

Filmaften kl. 19.30

Dag 3
Morgenbuffet på godset

Check ud - og på gensyn

Læs mere og book ophold her.
Læs mere

20. oktober 2023

By Night i Kragerup Aktivitetspark

By Night i Kragerup Aktivitetspark

Fra 95 kr
Kom og få en helt unik oplevelse i mørket i Kragerup Aktivitetspark og prøv by Night i klatreparken eller trampolinparken.

Go High by Night kl. 19 - 23

Som noget helt særligt holder vi denne dag klatreparken åben helt til kl. 23, og du kan komme op i trætoppene kun i skæret af knæklys og lamper. Mørket giver en helt ny dimension til klatreoplevelsen og skærper dine øvrige sanser, så du kan bevæge dig gennem de mange forhindringer.

Denne helt unikke oplevelse sælges i meget begrænset omfang og skal derfor bookes på forhånd.

Pris
7 - 13 år 250 kr.
14+ år 350 kr.

Go High by Night starter med en grundig instruktion kl. 20. Kom gerne i god tid - min. 15 min før.

BOOK GO HIGH BY NIGHT HER!

Go Bounce by Night kl. 19 - 21

Når mørket falder på i aktivitetsparken, tænder vi også bålet og står klar med bag-selv-pandekager, historiefortælling og lys i Go Bounce. Vi lader den uhyggelige hygge sænke sig, da skoven er pyntet med skeletter, flagermus og græskar i anledning af Halloween.

Køb vores særlige Go Bounce by Night billet og få dette med i prisen:
Adgang til den Halloweenpyntede skov
Bål og bag-selv-pandekage
Uhyggelig historiefortælling kl. 19.30 - 19.50
Fri adgang til Go Bounce

Pris
4 - 13 år 95 kr.
14+ år 150 kr.

BOOK GO BOUNCE BY NIGHT HER!
Læs mere

27. oktober 2023

Winemakers Dinner

Winemakers Dinner

1995 kr
Kom med til efterårets eksklusive Winemakers Dinner og gourmetaften på Kragerup Gods - denne gang med vinduel og knivskarpe smagsoplevelser fra hele verden.

Aftens værtspar godsejer Birgitte Dinesen og vinekspert og -handler Anders Qwist byder indenfor i Kornmagasinet til en uhøjtidelig aften med kampklare vine. Aftenens slag kommer til at udspille sig over flere omgange, hvor vine på højt niveau serveres i par og duellerer mod hinanden på trods af deres fællestræk - og det skal smages.

Vin og mad er en rejse, og under den udsøgte 4-retters menu sammensat af Kragerup Gods' køkkenchef, vil godsejeren og vineksperten berette om deres oplevelser og minder fra de lune himmelstrøg og bløde bakker, hvor vinstokkene trives.

I kan forvente en aften med underholdende anekdoter, særlige vine fra vinkælderens øverste hylder - der rundskænkes gavmildt - og en lækker afstemt 4-retters middag. Elsker du god mad og flotte vine vil du ikke gå glip af dette.

Menu med 4 retter og tilhørende vine

Snacks & bobler
Mousse på røget færøsk laks med ørredrogn og purløg
Toast med lufttørret skinke, Gammel Knas og aioli
Kammusling med agurk og dild

Sauvignon Blanc optakt - Loire hilser pænt på Cape Town
Sauvignon Blanc 2019, Journeys End Wineest
Ch. Fontaine-Audon 2022, Sancerre - Langlois-Château

Forret
Jomfruhummer terrine, valnødder, citron, jordskokcreme, tallerkensmækker, kørvel samt klar skaldyrsbouillon og persilleolie

"Alsace Riesling op ad bakke" - to vine fra de bedste og stejleste vinmarker
Riesling 2018, "Patergarten", Paul Blanck
Riesling 2017, Grand Cru, Schlossberg, Paul Blanck

Mellemret
Efterårssvampe, frisk trøffel, svampe blanquet, estragon, ristet surdej og mizuna

Bourgogne & Barolo - bløde vine fra bløde bakker
Gevrey-Chambertin 2019, Chanson, Bourgogne
Barolo Lecinquevigne, Damilano, Barolo

Hovedret
Krondyr filet, grillede løg, syltede perleløg, persillerodpure, morkel sauce, ovnbagte små kartofler vendt i brunet smør og urter

Bordeaux & Mendoza - en kompromisløs flyvende vinmager
Ch. La Croix Chantecaille 2018
Antucura Blend Selection 2014

Dessert
Hvid chokolade og skyrcreme, skyrsorbet, hvid chokolade crumble, agurk, dildolie og marengs

Ohh Porto, Ohh Porto...
10 års Tawny Port, Quinta de la Rosa
LBV 2017, Quinta de la Rosa

Program
Kl. 18.00 Velkomst med bobler og snacks i hvælvingekælderen, den gamle vinkælder
Kl. 19.00 4-retters middag samt fortællinger om og præsentation af de enkelte vine
Kl. 22.00 Kaffe og hjemmelavede chokolader
Kl. 24.00 Tak for i dag.
Læs mere

2. november 2023

Julefrokost på Kragerup Gods

Julefrokost på Kragerup Gods

Fra 1.245 kr
Ta' kollegaer, venner og familie med til årets julebal på Kragerup Gods.

Vores godskokke har kreeret en lækker julebuffet med smagfulde retter, tjenerne står klar i baren med julebryg og livebandet Goosebusters får dansegulvet til at gløde! Hvis I kommer om eftermiddagen er der mulighed for at prøve en sjov juleaktivitet/vinteraktivitet eller få serveret glögg og æbleskiver.

Oplev festmusik for fuld skrue

Goosebusters er et sprudlende og velspillende 6-mands festband, som brænder for at levere et medrivende show, hvor dansegulvet gløder! De spiller et energisk og varieret mix af de bedste og mest dansevenlige hits - lige fra de helt gamle klassikere til 80'er- og 90'er-favoritter samt de sidste nye hits. Med deres fantastiske energi og lyd, garanterer vi en fest, I sent vil glemme. Hør dem spille her.

Priser

Julepakken
Stor julebuffet
Øl, vand og vin ad libitum
Liveband v. Goosebusters
1.245 kr. pr. person

Guldpakken
Stor julebuffet
Øl, vand og vin ad libitum
Gængse drinks efter middagen
Liveband v. Goosebusters
1.380 kr. pr. person

Program
15.00 /16.00 Gløgg og æbleskiver (tilkøb 85 kr.)
18.00 Velkommen
18.15 Julebuffet
20.00 Kaffe/te m. hjemmelavet chokolade (tilkøb 65 kr.)
21.30 Liveband v. Goosebusters
01:00 Godnat og tak for i aften.
Læs mere

25. november 2023

Julefrokost på Kragerup Gods

Julefrokost på Kragerup Gods

Fra 1.245 kr
Ta' kollegaer, venner og familie med til årets julebal på Kragerup Gods.

Vores godskokke har kreeret en lækker julebuffet med smagfulde retter, tjenerne står klar i baren med julebryg og livebandet Goosebusters får dansegulvet til at gløde! Hvis I kommer om eftermiddagen er der mulighed for at prøve en sjov juleaktivitet/vinteraktivitet eller få serveret glögg og æbleskiver.

Oplev festmusik for fuld skrue

Goosebusters er et sprudlende og velspillende 6-mands festband, som brænder for at levere et medrivende show, hvor dansegulvet gløder! De spiller et energisk og varieret mix af de bedste og mest dansevenlige hits - lige fra de helt gamle klassikere til 80'er- og 90'er-favoritter samt de sidste nye hits. Med deres fantastiske energi og lyd, garanterer vi en fest, I sent vil glemme. Hør dem spille her.

Priser

Julepakken
Stor julebuffet
Øl, vand og vin ad libitum
Liveband v. Goosebusters
1.245 kr. pr. person

Guldpakken
Stor julebuffet
Øl, vand og vin ad libitum
Gængse drinks efter middagen
Liveband v. Goosebusters
1.380 kr. pr. person

Program

15.00 /16.00 Gløgg og æbleskiver (tilkøb 85 kr.)
18.00 Velkommen
18.15 Julebuffet
20.00 Kaffe/te m. hjemmelavet chokolade (tilkøb 65 kr.)
21.30 Liveband v. Goosebusters
01:00 Godnat og tak for i aften.
Læs mere

1. december 2023

Julefrokost på Kragerup Gods

Julefrokost på Kragerup Gods

Fra 1.245 kr
Ta' kollegaer, venner og familie med til årets julebal på Kragerup Gods.

Vores godskokke har kreeret en lækker julebuffet med smagfulde retter, tjenerne står klar i baren med julebryg og livebandet Goosebusters får dansegulvet til at gløde! Hvis I kommer om eftermiddagen er der mulighed for at prøve en sjov juleaktivitet/vinteraktivitet eller få serveret glögg og æbleskiver.

Oplev festmusik for fuld skrue

Goosebusters er et sprudlende og velspillende 6-mands festband, som brænder for at levere et medrivende show, hvor dansegulvet gløder! De spiller et energisk og varieret mix af de bedste og mest dansevenlige hits - lige fra de helt gamle klassikere til 80'er- og 90'er-favoritter samt de sidste nye hits. Med deres fantastiske energi og lyd, garanterer vi en fest, I sent vil glemme. Hør dem spille her.

Priser

Julepakken
Stor julebuffet
Øl, vand og vin ad libitum
Liveband v. Goosebusters
1.245 kr. pr. person

Guldpakken
Stor julebuffet
Øl, vand og vin ad libitum
Gængse drinks efter middagen
Liveband v. Goosebusters
1.380 kr. pr. person

Program
15.00 /16.00 Gløgg og æbleskiver (tilkøb 85 kr.)
18.00 Velkommen
18.15 Julebuffet
20.00 Kaffe/te m. hjemmelavet chokolade (tilkøb 65 kr.)
21.30 Liveband v. Goosebusters
01:00 Godnat og tak for i aften.
Læs mere